За Нас

За Радио Такси Мерцедес

Со повеќе од 50 возила на располагање, ние сме најголемата радио такси компанија во градот Охрид. Секој од нашите возачи е обучен и подготвен брзо и сигурно да ве однесе до вашата посакувана локација.

  • Speed 85%
  • Availability 80%
  • Reliability 100%
  • Security 95%